Jun 21, 2011, 2:41 PM

Поетът от глад умира 

  Poetry
389 0 0

Поетът от глад умира,

но от сладък глад,

душата му е сита,

духът му млад...

 

Поетът от глад умира,

щом той е непризнат,

но това не трябва да го спира

да бъде истински богат.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??