21 июн. 2011 г., 14:41

Поетът от глад умира 

  Поэзия
391 0 0

Поетът от глад умира,

но от сладък глад,

душата му е сита,

духът му млад...

 

Поетът от глад умира,

щом той е непризнат,

но това не трябва да го спира

да бъде истински богат.

© Богдана Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??