Dec 1, 2011, 6:27 AM

Поглед към звездите 

  Poetry » Love
516 0 0

В нощта звездите силно заблестяха,

тази вечер гледах ги в захлас

и теб до себе си представях,

и с топлота те дарявах.

 

Нима не знаеш колко те обичам,

аз за теб си мисля всеки ден,

след това в сенките изчезваш,

а на следващия ден си пак пред мен.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??