В нощта звездите силно заблестяха,
тази вечер гледах ги в захлас
и теб до себе си представях,
и с топлота те дарявах.
Нима не знаеш колко те обичам,
аз за теб си мисля всеки ден,
след това в сенките изчезваш,
а на следващия ден си пак пред мен.
© Никола Диманов Все права защищены