Mar 11, 2008, 7:13 PM

Погледи 

  Poetry » Phylosophy
795 0 8

 

Погледи

 

Да можеш да ги четеш

е изкуство.

Погледи: уморени, пияни,

дрогирани, безизразни.

Объркани, болни, отчаяни, малодушни

и празни.

Агресивни, лукави, засмени, влюбени.

Похотливи и нежни.

Смели, страхливи, вглъбени.

Слепи...

Толкова много нюанси!

А има ли поглед без име?

© Калоян Бинев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??