Погледи
Да можеш да ги четеш
е изкуство.
Погледи: уморени, пияни,
дрогирани, безизразни.
Объркани, болни, отчаяни, малодушни
и празни.
Агресивни, лукави, засмени, влюбени.
Похотливи и нежни.
Смели, страхливи, вглъбени.
Слепи...
Толкова много нюанси!
А има ли поглед без име?
© Калоян Бинев Todos los derechos reservados