Jun 30, 2013, 5:15 PM

Погребвам 

  Poetry » Other
875 0 9

Погребвам.
Бях на много погребения. 

Погребах чувства, мисли, мнения.

Погребах светли настроения.

Погребах всички откровения.

Погребах даже впечатления...

 

Погребвам.

Гробове много изкопах.

Погребах спомени, мечти и страх.

Погребах свян, любов и грях.

Погребах всичко онова, което бях...

ВЕЧЕ МОГА ДА УМРА ОТ СМЯХ!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??