Погребвам.
Бях на много погребения.
Погребах чувства, мисли, мнения.
Погребах светли настроения.
Погребах всички откровения.
Погребах даже впечатления...
Погребвам.
Гробове много изкопах.
Погребах спомени, мечти и страх.
Погребах свян, любов и грях.
Погребах всичко онова, което бях...
ВЕЧЕ МОГА ДА УМРА ОТ СМЯХ!
© Мария Todos los derechos reservados