Sep 17, 2011, 11:23 PM

Поисках те 

  Poetry
585 0 1

Поисках те  да бъдеш моя вяра,

опора - че и аз живея,

живот сред тихите пространства на душата,

които необятност определя.

1999г. 

© Милена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??