17 sept 2011, 23:23

Поисках те 

  Poesía
582 0 1

Поисках те  да бъдеш моя вяра,

опора - че и аз живея,

живот сред тихите пространства на душата,

които необятност определя.

1999г. 

© Милена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??