Поискай нещичко от мене,
от друга дето никога не си.
За теб откраднах късче време
и зная, Бог ще ми прости.
Поискай, моля те, от мен мъглите.
Поискай - тъжните очи.
Поискай, хайде от сълзите.
От всичко лошо ми вземи.
Поискай нещичко от мене,
дето никога до днес не си.
На друг не давай да ми вземе
това, което тайно скрих.
Че лесно е добро да вземеш.
И знам... от радост да летиш.
Но пробвай болка да отнемеш.
Така и Бог ще удивиш!
© Виолета All rights reserved.