May 17, 2012, 3:16 PM

Пожелаване 

  Poetry » Love
1248 0 26

Желая те...

Душа и дух, и тяло -

сега съм мъж - до липсващо ребро.

Сърцето ти е птиче полетяло

и кацнало във моето око.

Желана си...

Осмислена до цялост.

И миглено лицето ти трепти,

а времето в дъха ти се е спряло...

Родени сме за този миг, нали?!

 

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??