17.05.2012 г., 15:16 ч.

Пожелаване 

  Поезия » Любовна
1247 0 26

Желая те...

Душа и дух, и тяло -

сега съм мъж - до липсващо ребро.

Сърцето ти е птиче полетяло

и кацнало във моето око.

Желана си...

Осмислена до цялост.

И миглено лицето ти трепти,

а времето в дъха ти се е спряло...

Родени сме за този миг, нали?!

 

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??