Jun 22, 2015, 6:07 PM

Половина живот 

  Poetry » Love
566 0 0

 

Загубих те някъде из прашните пътища

На този наш труден живот

Из калните сечища на обиди - оброчища

На глуми и хорски охот

Загубих те някъде, а едва те намерих

И вярвах във тебе до край

в средата на дните си някак отмерих

половина живот и комай...

Но ето загубих те! Дим да те няма!

И вяра и обич и блян!

Босонога, опърпана, сляпа и няма..

Половина живот закован!

© Екатерина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??