Загубих те някъде из прашните пътища
На този наш труден живот
Из калните сечища на обиди - оброчища
На глуми и хорски охот
Загубих те някъде, а едва те намерих
И вярвах във тебе до край
в средата на дните си някак отмерих
половина живот и комай...
Но ето загубих те! Дим да те няма!
И вяра и обич и блян!
Босонога, опърпана, сляпа и няма..
Половина живот закован!
© Екатерина Димитрова Все права защищены