Mar 6, 2008, 7:40 AM

''Полудя ни кръвта'' 

  Poetry » Love
601 0 0

     ''Полудя ни кръвта''

 

Имаш много ускорен пулс,

ала само, когато си до мен ти.

Сигорно сме много луди,

но по-добре с теб да сме влюбени.

 

            Усещаш ли колко много лудо бие сърцето,

            на което кръвта е полудяла.

            Аз за първи път усещам такова нещо,

            а го усещам, когато си до мен само, но защо?

            Нима ни полудя кръвта и на двамата.

 

Знаеш, че е хубав моят вкус

и животът ми - изпълнен с много лукс.

Може би ни става нещо и на двамата,

но какво е то - побъркващо или главозамайващо?!

© Кою Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??