''Полудя ни кръвта''
Имаш много ускорен пулс,
ала само, когато си до мен ти.
Сигорно сме много луди,
но по-добре с теб да сме влюбени.
Усещаш ли колко много лудо бие сърцето,
на което кръвта е полудяла.
Аз за първи път усещам такова нещо,
а го усещам, когато си до мен само, но защо?
Нима ни полудя кръвта и на двамата.
Знаеш, че е хубав моят вкус
и животът ми - изпълнен с много лукс.
Може би ни става нещо и на двамата,
но какво е то - побъркващо или главозамайващо?!
© Кою Коев Todos los derechos reservados