В небитиетоо на помислиите,
които прикриваш ии от себе си дори,
как да прикриеш това, което не можеш
да захвърлиш толкоова лесно,
и как да забравиш това,
което не иска да си тръгне,
защото ти не искашш да си тръгне...
© Мария All rights reserved.