18 jul 2012, 9:16

Помисли 

  Poesía » Otra
415 0 0

В небитиетоо на помислиите,

които прикриваш ии от себе си дори,

как да прикриеш това, което не можеш

да захвърлиш толкоова лесно,

и как да забравиш това,

което не иска да си тръгне,

защото ти не искашш да си тръгне...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??