May 15, 2018, 12:34 AM

Помни ме 

  Poetry » Other
384 0 0

 

 

Помни ме! Не ме забравяй!

Помни ме, такава каквато бях.

Усмихната, щастлива.

Помни ме, но не такава, каквато съм днес.

 

Помни моето първо Аз.

Наричай ме по име,

а не с другото ми Аз.

Просто помни ме!

 

В твоето сърце, място остави ми.

Не захвърляй спомена за мен,

във витрината с прашните книги.

В сивотата на деня, спомняй си за мен.

 

Когато пиша ти сега,

нещо в ляво ме притиска.

Чувствам силна болка в гърдите,

проронвам за теб една сълза.

 

Как искам ти да си до мен сега.

Да те прегърна и няма да те пусна.

Но уви, това са само мечти.

Просто... помни ме!

 

© С. П. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??