Помни ме! Не ме забравяй!
Помни ме, такава каквато бях.
Усмихната, щастлива.
Помни ме, но не такава, каквато съм днес.
Помни моето първо Аз.
Наричай ме по име,
а не с другото ми Аз.
Просто помни ме!
В твоето сърце, място остави ми.
Не захвърляй спомена за мен,
във витрината с прашните книги.
В сивотата на деня, спомняй си за мен.
Когато пиша ти сега,
нещо в ляво ме притиска.
Чувствам силна болка в гърдите,
проронвам за теб една сълза.
Как искам ти да си до мен сега.
Да те прегърна и няма да те пусна.
Но уви, това са само мечти.
Просто... помни ме!
© С. П. Все права защищены