Не казвай сбогом, че ще ме погубиш,
и, знаеш ли, това не е клише.
Понякога не искам да се будя,
сам с болката, че ти не си до мен.
Понякога мечтите просто са отрова,
която бавно крехката ми плът яде.
А утрото е тъмно като черна сова,
създадена сърцето ми да изкълве.
Понякога животът е причина,
по-късно пък е повод да се предадеш.
Безсмислено е вечно да те има,
когато просто си един копнеж.
И пак понякога събуждам се усмихнат,
защото сънищата ми ме срещат с теб.
Но след това отново чувствам, че умирам
и съжалявам, че събудих се без теб.
© Петър Станев All rights reserved.
Невероятно истинско и преживяно за мен.Буквално дъхът ми спря!
Семпло,чисто човешки, докосва онези кътчета в душата, където са скрити най-съкровенните копнежи !
"И пак понякога събуждам се усмихнат,
защото сънищата ми ме срещат с теб" .... Нямам думи, за да изразя емоцията, която изпитвам! Дерзайте, Петър!