Поглеждаш и отминаваш.
Понякога дори не се обръщаш.
Понякога дори не ме познаваш,
поздравяваш...
Понякога гледаш надменно,
друг път - безразлично;
често - ветровито и синьо;
сляпо...
Понякога ме запалваш, изгаряш;
друг път ме сковаваш от студ,
заледяваш...
Понякога те обичам,
друг път -
не виждам...
© Сюзън Смърт All rights reserved.