5 ene 2010, 22:08

Понякога... 

  Poesía » De amor
548 0 1

Поглеждаш и отминаваш.

Понякога дори не се обръщаш.

Понякога дори не ме познаваш,

поздравяваш...

Понякога гледаш надменно,

друг път - безразлично;

често - ветровито и синьо;

сляпо...

Понякога ме запалваш, изгаряш;

друг път ме сковаваш от студ,

заледяваш...

Понякога те обичам,

друг път -

не виждам...

© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??