Nov 4, 2009, 8:59 PM

Понякога така се случва 

  Poetry
710 0 1

ПОНЯКОГА ТАКА СЕ СЛУЧВА

 

 

 

Истина е! Тайно те видях, че е така!

Миньонче малко - държеше под ръка!

 

 

Защо мълча....

 

Защо от мене любовта си скри?

Защо в очите ти проблясваха искри?

 

Видях ви двама в сватбения ден!

А само преди дни стоише с мен....

 

Защо го скри? Защо си замълча?

Защо не каза, че ще казваш „ Да!”

© Десислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??