ПОНЯКОГА ТАКА СЕ СЛУЧВА
Истина е! Тайно те видях, че е така!
Миньонче малко - държеше под ръка!
Защо мълча....
Защо от мене любовта си скри?
Защо в очите ти проблясваха искри?
Видях ви двама в сватбения ден!
А само преди дни стоише с мен....
Защо го скри? Защо си замълча?
Защо не каза, че ще казваш „ Да!”
© Десислава Всички права запазени
Хареса ми!!!