Отминала песен
за отминали дни,
за странните хора,
дето нявга били...
Отминали думи
с отминал стремеж,
за корени в бури,
дето нямат вървеж...
За тях избуял е
пролетният цъфтеж,
за тях и за нас е
- възкресенски копнеж...
Отминала песен
за отминали дни,
за странните хора,
дето нявга били...
© Гери Михайлова All rights reserved.