Jun 23, 2009, 9:14 PM

Попътно 

  Poetry
394 0 5

Дъжд -

пощурял.

Недосресани мисли.

Облаци люляк.

Ухание.

Блян.

Миг -

пред разсъмване -

току се плисне

в образ

и мисъл

животът -

на длан.

Свише -

страдание.

Плача -

над листа.

Дух,

от житейската

болка

обсебен.

Плача.

И...

пиша.

Осъмвам -

на чисто.

Нося си Кръста -

по пътя -

към Тебе.

© Донка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??