Nov 2, 2024, 9:01 AM

Порастване 

  Poetry » Love
62 1 2

 

Объркана душата ми преброди

най-тъмните си кътчета сама,

безпътна безнадеждно скиташе 

на мислите в безкрайната гора.

 

Предавах се без битка на страха,

във отчаянието плувах уморено,

тъй слаб да осъзная, че в света

не всичко от съдбата е решено.

 

На дъното посрещна ме смирение,

умряло бе за него болното сърце,

животът оказа се обаче по-корав,

от мен извади ме чрез две ръце.

 

Сега приемам липсите си със тъга,

за загубите още плача без утеха,

но с чакането на обичната жена

ще топля раните като със дреха.

 

© Лора Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??