ПОРНО И ПИЯЧКА НА ЕКС
Гледам порно и пия на екс.
Но защо ми пресъхна устата?
Негри с блондинка: зрелищен секс...
Колко ексремно се сляха телата?!
Утре със вестник, с любимия "Плебс",
ще се протягам дълго в леглото,
после отново - водка със швепс,
фиш във кварталното ТОТО.
Изтрезнявам след седмица чак.
Воаяж с бричката стара.
Моят баща - вълк-единак,
вече е "гътнал" на село шопара.
Нека цвърчат суджуци в тиган,
виното в чашите да чурулика;
разглаголстват само простак и профан
за референдуми и политика...
Кучета лаят, керванът върви.
Който е хитър, добре поминува.
Блеят в Аркадия издоени овци,
но и тях кой ли ги чува?...
Онзи французин - философ-хугенот,
с бяло жабо и хитри очички,
мъдро е казал за този живот:
"Всеки за себе си, а Бог е за всички."
© Красимир Кунчечв All rights reserved.