8 янв. 2013 г., 23:45

Порно и пиячка на екс 

  Поэзия
1029 0 2

                                                       ПОРНО И ПИЯЧКА НА ЕКС
                                     Гледам порно и пия на екс.
                                     Но защо ми пресъхна устата?
                                     Негри с блондинка: зрелищен секс...
                                     Колко ексремно се сляха телата?!
                                     Утре със вестник, с любимия "Плебс",
                                     ще се протягам дълго в леглото, 

                                     после отново - водка със швепс,
                                     фиш във кварталното ТОТО.
                                     Изтрезнявам след седмица чак.
                                     Воаяж с бричката стара.
                                     Моят баща - вълк-единак,
                                     вече е "гътнал" на село шопара. 
                                     Нека цвърчат суджуци в тиган,
                                     виното в чашите да чурулика;
                                
     разглаголстват само простак и профан
                                     за референдуми и политика...
                                     Кучета лаят, керванът върви.
                                     Който е хитър, добре поминува.
                                     Блеят в Аркадия издоени овци,
                                     но и тях кой ли ги чува?...
                                     Онзи французин - философ-хугенот,
                                     с бяло жабо и хитри очички,
                                     мъдро е казал за този живот:
                                     "Всеки за себе си, а Бог е за всички." 

 

© Красимир Кунчечв Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Порно и вино... дали е добра комбинация! Направо ми кънти стихотворението ти! От живот на екс...
  • "...виното в чашите да чурулика"- !!!*
Предложения
: ??:??