Jul 5, 2007, 12:18 PM

Послание 

  Poetry
517 0 2
ВАЛИ!!!
Отново съм сама.
Сълзите ми се сливат със дъжда
и мокрят моята душа.

БОЛИ!!!
Потъвам в тишина.
Сърцето ми замира в самота -
защо те няма тук сега?

МОЛИ!!!
Моли ме да се върна.
Моли ме да съм с теб.
Моли ме да докажа,
любовта си да покажа.

© Даниела Илчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??