5 jul 2007, 12:18

Послание 

  Poesía
503 0 2
ВАЛИ!!!
Отново съм сама.
Сълзите ми се сливат със дъжда
и мокрят моята душа.

БОЛИ!!!
Потъвам в тишина.
Сърцето ми замира в самота -
защо те няма тук сега?

МОЛИ!!!
Моли ме да се върна.
Моли ме да съм с теб.
Моли ме да докажа,
любовта си да покажа.

© Даниела Илчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??