Aug 28, 2005, 4:49 PM

Последна вечер 

  Poetry
842 0 1

Колко красиво сияят звездите,
жалко - за последно ги виждам!
Бавно угасват без сълзи очите,
гледам,без нищо да виждам!


Спира дъхът ми последен,
слушам небето ми шепне,
пее ми мрачната песен
за живота...изгубен най-сетне!


Издигам се леко и падам,
назад все ме връщат ръцете!
Изправям се бавно и ставам,
спира във мене сърцето!

© Иринка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??