28 ago 2005, 16:49

Последна вечер 

  Poesía
843 0 1

Колко красиво сияят звездите,
жалко - за последно ги виждам!
Бавно угасват без сълзи очите,
гледам,без нищо да виждам!


Спира дъхът ми последен,
слушам небето ми шепне,
пее ми мрачната песен
за живота...изгубен най-сетне!


Издигам се леко и падам,
назад все ме връщат ръцете!
Изправям се бавно и ставам,
спира във мене сърцето!

© Иринка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??