Сблъсках се челно с вината
на заледения спомен - път.
Остана жива мечтата.
Умря в съня си страхът.
На крачки от избора - пропаст,
висеше мойта съдба.
Нямах път, но имах посока -
вяра в себе си и свобода.
© Веселка Стойнева All rights reserved.