Посрещни ме
Посрещни ме...
идвам със скреж
посипана цялата,
с усмивка сияеща.
Със желания в бутилка
искрящо шампанско сподавени -
нося неудържимите чувства на любовта,
помогни ми, прочети я,
за да изтръпнеш
от копнеж по нея и ти.
Нося ти моята прелест
от снежния разкош,
преминала през бялата пустиня.
Ще подредя звездите,
ще запаля Луната,
ще разпилея косите си,
на красив танц ще те поканя,
ще се огледам в очите ти,
ще потънем в забрава до сутринта...
Прегърни ме
и ме задръж така...
Топли ме...
© Надежда Ангелова All rights reserved.