27 dic 2013, 10:51

Посрещни ме 

  Poesía
552 0 0

           Посрещни ме

 

Посрещни ме...

идвам със скреж

посипана цялата,

с усмивка сияеща.

Със желания в бутилка 

искрящо шампанско сподавени -

нося неудържимите чувства на любовта,

помогни ми, прочети я,

за да изтръпнеш

от копнеж по нея и ти.

Нося ти моята прелест

от снежния разкош,

преминала през бялата пустиня.

Ще подредя звездите,

ще запаля Луната,

ще разпилея косите си,

на красив танц ще те поканя,

ще се огледам в очите ти,

ще потънем в забрава до сутринта...

Прегърни ме

и ме задръж така...

Топли ме...

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??