Mar 28, 2007, 2:47 AM

Постелята ми е от горски листа ... 

  Poetry
691 0 0
Постелята ми е от горски листа - хербарийно препарирани спомени, от снимки ме гледат познати лица, случайно от албума отронени. Бюрото ми е пиадестал - как трудно се катеря до него! Всяка мечта покривам с кристал, а после полирам я нежно. Нощната лампа е слънце добро, грижовно притъмнява лъчите и гони всяко зло същество, спотаено на сянка в ъглите.

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??