28.03.2007 г., 2:47 ч.

Постелята ми е от горски листа ... 

  Поезия
693 0 0
Постелята ми е от горски листа - хербарийно препарирани спомени, от снимки ме гледат познати лица, случайно от албума отронени. Бюрото ми е пиадестал - как трудно се катеря до него! Всяка мечта покривам с кристал, а после полирам я нежно. Нощната лампа е слънце добро, грижовно притъмнява лъчите и гони всяко зло същество, спотаено на сянка в ъглите.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??