"Дума, убиваща всеки.
Залез, последен за мен.
Вяра, надежда - умрели.
Най-хубав, последният ден."
Очи, пронизващи всеки.
Коси, необятни за никой.
Ярост, агресия - силни.
Спомен вълнуващ за някой.
Любов, късмет и успех.
Музика, ритъм, акорд.
Дете с красиви очи.
Бележка, писмо, пистолет.
Неочаквани думи за никой.
Красиво дете без баща.
Живот, описан във книги.
Музика и спомен във вечността.
Вдъхновено от съдбата на любимия ми музикант - Кърт Кобейн
© Сюзън Смърт All rights reserved.