5 jul 2009, 0:31

Постигане на съвършенство 

  Poesía » Otra
579 0 0

 

"Дума, убиваща всеки.

Залез, последен за мен.

Вяра, надежда - умрели.

Най-хубав, последният ден."

 

Очи, пронизващи всеки.

Коси, необятни за никой.

Ярост, агресия - силни.

Спомен вълнуващ за някой.

 

Любов, късмет и успех.

Музика, ритъм, акорд.

Дете с красиви очи.

Бележка, писмо, пистолет.

 

Неочаквани думи за никой.

Красиво дете без баща.

Живот, описан във книги.

Музика и спомен във вечността.

 

 

Вдъхновено от съдбата на любимия ми музикант - Кърт Кобейн

© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??