May 12, 2005, 3:13 PM

Посвещение 

  Poetry
942 0 0

Посвещение

 

 

Ти беше вярата ми във живота

и  беше всичко в този свят,

ти беше истинската обич

и мойта орис, моя блян.

 

Ти беше слънцето в небето,

самотен кораб в синьото море;

ти беше бялата надежда

и нежна чайка със прекършени криле.

 

Ти беше въздуха и светлината

и радост, мъка и тъга,

ти беше глас във самотата,

а няма те сега.

 

Далече си…

А път назад отново няма.

Отиде си със гордо вдигната глава.

И глупава мечта остана да сме двама,

но знай: изпратих те със болка,

потънала във безнадеждността.

© Димана Миткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??