Feb 4, 2010, 1:29 PM

Посвещение 

  Poetry » Phylosophy
705 0 0

                                                   Посвещение

 

Роден на тоз прекрасен свят,

с толкова желание и трепет,

ти, сине мой, ти, слънце мое,

си радост моя, си слънчев лъч,

огрял живота ми навеки.

 

Бъди ми жив, бъди ми здрав,

и все така прекрасен, лъчезарен,

носи живеца, живинката,

в своята добра душа,

Ти - Капитане мой!

 

Бъди щастлив и не преставай

да гониш своите мечти,

бори се с живота тъй коварен

и прекосявай ти морета, океани.

 

С попътен вятър и късмет,

с божата благодат и обич,

да търсиш своята русалка,

и двамата, ръка в ръка,

да откриете щастието на света!

 

И нека Бог те надари,

и нека той те озари

с радост и любов безкрайна!

 

Бъди обичан и обичай,

Ти - сине мой!

Попътен вятър в живота,

Ти - Капитане мой!

 

С много обич!

20.05.2005 година

 

 

 

 

© ЙОРДАНКА ГЯУРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??