Посвещение
Роден на тоз прекрасен свят,
с толкова желание и трепет,
ти, сине мой, ти, слънце мое,
си радост моя, си слънчев лъч,
огрял живота ми навеки.
Бъди ми жив, бъди ми здрав,
и все така прекрасен, лъчезарен,
носи живеца, живинката,
в своята добра душа,
Ти - Капитане мой!
Бъди щастлив и не преставай
да гониш своите мечти,
бори се с живота тъй коварен
и прекосявай ти морета, океани.
С попътен вятър и късмет,
с божата благодат и обич,
да търсиш своята русалка,
и двамата, ръка в ръка,
да откриете щастието на света!
И нека Бог те надари,
и нека той те озари
с радост и любов безкрайна!
Бъди обичан и обичай,
Ти - сине мой!
Попътен вятър в живота,
Ти - Капитане мой!
С много обич!
20.05.2005 година
© ЙОРДАНКА ГЯУРОВА Всички права запазени