Посвири ми, музиканте!
Сълзи горещи нека потекат,
душата черна да измият,
мечтите - нека да умрат!
Запей ми песен!
Тъжна и позната
като в отминалите времена,
да си спомня за телата,
сплели свойте сърца!
Посвири ми, музиканте!
Посвири ми!
Посвири!
Посвири на тези тънки струни,
прорязващи души...
13.05.09
© Поли Ангелова All rights reserved.