19 may 2009, 12:08

Посвири ми, музиканте 

  Poesía » De amor
529 0 3

Посвири ми, музиканте!

Сълзи горещи нека потекат,

душата черна да измият,

мечтите - нека да умрат!

 


Запей ми песен!

Тъжна и позната

като в отминалите времена,

да си спомня за телата,

сплели свойте сърца!

 


Посвири ми, музиканте!

   Посвири ми!

       Посвири!

Посвири на тези тънки струни,

прорязващи души...

 


13.05.09

© Поли Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??