Apr 15, 2010, 7:31 AM

Поток от думи (вътрешен диалог) 

  Poetry
830 0 4

Рими, думи, лавина от поредици.

Откровения, струни, вербални безпоредици.

Арогатни циници, психоаналитици!

Ъгъл тъмен, тесен, китка, кръв, песен,

ментален срив – чудесен!

Тъжен клоун без нос със нож!

Разтрелян! Пушка! В ръцете на Гаврош

Септември! Сиян! Април! Ривери!

Ново лице сменям, старото давам - кожодери!

Част то мен - сгрешена!

Дилема, с червено хапче разрешена!

Болка! Добре дошъл в матрицата!

Книгата боли я, одраскаш ли корицата!

Яростен поток от думи, ято, не утихват!

Поздрави на всички, които още се усмихват!

 

© Сиян Ривери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??