Рими, думи, лавина от поредици.
Откровения, струни, вербални безпоредици.
Арогатни циници, психоаналитици!
Ъгъл тъмен, тесен, китка, кръв, песен,
ментален срив – чудесен!
Тъжен клоун без нос със нож!
Разтрелян! Пушка! В ръцете на Гаврош
Септември! Сиян! Април! Ривери!
Ново лице сменям, старото давам - кожодери!
Част то мен - сгрешена!
Дилема, с червено хапче разрешена!
Болка! Добре дошъл в матрицата!
Книгата боли я, одраскаш ли корицата!
Яростен поток от думи, ято, не утихват!
Поздрави на всички, които още се усмихват!
© Сиян Ривери Всички права запазени
готско