Sep 21, 2013, 5:14 PM

Потрепери 

  Poetry » Love
506 0 0

Тази нощ любовта ми към теб лети -

отвори сърцето си и я приеми!

Потрепери, както аз от твоята власт треперя,

за мен гори и живей,

както аз за твоята страст живея!

 

Имаш ли бегла представа,

че без теб от студ и самота умирам,

че само спирането на дъха ми

от страстта ти си имам?!

© Виолета Веселинова - Ил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??